Sunday, 31 January 2016

AIA Takaful Medical Card


Medical Card AIA TakafulAIA Medical Card
MEDICAL CARD AIA PUBLIC TAKAFUL 
(medical card Takaful Tebaik)

Kad Perubatan AIA Takaful merupakan satu plan perlindungan perubatan lengkap yang flexible sesuai untuk individu yang mementingkan perlindungan komprehensif.

  • 100 % CASHLESS (Tiada ko-takaful)
Medical Card AIA Takaful adalah 100% cashless. Tiada perkongsian amaun Ko-takaful. Ini bermaksud, bill hospital anda AIA akan dibayar 100%!!


  • UNLIMITED (Tiada had seumurhidup)
Tiada had untuk seumur hidup. Hanya had tahunan digunapakai. 
Ini bermakna, medical card anda adalah UNLIMITED. Sesuai untuk penggunaan di hari tua TANPA PERLU RISAU tentang kadar kenaikan inflasi atau kehabisan had kuota seumurhidup.


  • Flexible (Sumbang untuk perlindungan yang diperlukan sahaja)
Pelan perlindungan Perubatan AIA Takaful sangat fleksibel dimana anda boleh menyertai mengikut keperluan (needs) anda. 

Boleh menyertai pelan perlindungan perubatan secara standalone atau sebagai rider kepada polisi takafulink. Untuk mengetahui apakah Standalone polisi dan Rider takafullink, sila rujuk link ni : www. sasha-aia.blogspot.com/2012/10/type-of-medical-policy-jenis-polisi.html

Anda juga boleh memilih pakej yang bersesuaian dengan peringkat kehidupan anda. Dari pakej Individu sehingga pakej keluarga, semuanya ada untuk pilihan anda! 
Sila rujuk disini utk pakej medical card AIA Takaful :www.sasha-aia.blogspot.com/2014/09/pakej-medical-card-aia-takaful.html


  • Had Tahunan yang tinggi (sehingga RM260,000 setahun)
Kad Perubatan AIA Takaful mempunyai had tahunan yang tinggi sehingga RM260,000 setahun dan had tahunan UNLIMITED!


  • Medical Card Gold VVIP dengan swipe facility
Pemegang polisi Medical Card AIA Takaful sangat bertuah, dengan swipe facility, urusan kemasukan hospital adalah semudah ABC! cepat dan mudah..


Paling menarik, Pemegang Medical Card AIA mempunyai kelebihan Kaunter khas di hospital swasta tertentu. Ini bermakna, anda tidak perlu berebut dan beratur bersama pemegang medical card syarikat lain, anda akan dilayan dikaunter khas "PRIORITY AIA". Que Management System (QMS) khas buat pelanggan AIA & AIA Public Takaful.

ini adalah sebahagian inisiatif AIA untuk memberi "excellent customer service & customer experience" yang terbaik untuk pemegang polisinya. 


  • Service 24 jam (Service GL department AIA 24 jam)
AIA Guarantee Letter department beroperasi 24 jam sehari, 365 hair setahun. Tanpa bercuti, Tanpa berehat. Kami sentiasa bersama disaat anda memerlukan 24-7 & 365 days around the year! The best in the industry!
Hubungi saya untuk maklumat lanjut:

Sy Syahirah Sh Kamaruzaman (Sasha AIA)
AIA Public Takaful Premier Presidential Life Planner
Million Dollar Round Table Qualifying Member
Hp     : 0126171000
email : sasha_aia@yahoo.com
Fb     : Sasha- AIA Takaful Consultant
Instagram : sasha_aia  
Whatsapp : www.wasap.my/60126171000


No comments:

Post a comment